Overblijven / KIDO

logoKIDO.JPG

Tussenschoolse Opvang
De Tussenschoolse Opvang wordt op OBS De Oversteek georganiseerd door de stichting Kido. Een team van 25 overblijfmedewerkers begeleidt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (op beide locaties) de kinderen tijdens het overblijven. Zij worden daarbij ondersteund door drie coördinatoren.
Op OBS De Oversteek zijn twee vormen van overblijven. Enerzijds kunt u uw kinderen structureel op vaste dagen laten overblijven, anderzijds kunt u uw kinderen van een strippenkaart gebruik laten maken. U kunt uw kinderen aanmelden via onderstaande formulier. Dit formulier kunt u in onze brievenbussen doen aan de ingang van de school (beide locaties) of opsturen aan ons kantoor in Beuningen.
Mocht u vragen hebben over het overblijven dan kunt u contact opnemen met de coördinatoren of met ons kantoor in Beuningen. De coördinatoren zijn van 10.30 uur tot 13.30 uur in het handvaardigheidslokaal aanwezig of bereikbaar via de overblijftelefoon 06-44529292.

Stichting Kido
Leigraaf 4
6641 DH Beuningen
024-6750524
http://www.kido-online.nl

Klik hier om het informatieboekje over het overblijven op De Oversteek te downloaden. U kunt hier het aanmeldformulier downloaden. Eventuele wijzigingen kunt u doorgeven via het wijzigingsformulier.

Onze nieuwsbrief kunt u hieronder (terug)lezen: